دسته بندی ها : مدیریت زمان ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ امیرعلی بهلگردی 109 بازدید

نظم شخصی. سلام قبلا باهاتون راجع به نظم صحبت کردم

این دفعه می خوام باهاتون راجع به یکی از زیرشاخه های نظم صحبت بکنم

نظم شخصی یا نظم درونی

نظم یک کلمه کلی برای افراد و محیط ها و شرایط مختلف است اما نظم شخصی مربوط به هر فرد و به نوعی نظم درونی است. شاید وقتی کلمه نظم را می شنوید به یاد میز کار مرتب یا اتاق مرتب و یا کمد مرتب بیفتید. اما نظم درونی کمی با این مسائل متفاوت است.

خوب بیاید اول نظم درونی رو تعریف کنیم:

نظم درونی یعنی احترام گذاشتن و ارزش قائل شدن برای اهداف ، برنامه ها ، ارزش‌ها و هنجارهای  خودمان . در واقع نظم درونی به میزان توجهی است که ما به کارهایی که خودمان باید انجام بدهیم و مسائلی که خودمان باید به آنها احترام بگذاریم برمیگردد.

اگر بخوام خیلی ساده ترتعریف کنم؛ در واقع باید به خط قرمزهای هر فرد اشاره کنم. هر کدوم از ما خط قرمزهایی داریم که برای ما مهم است که دیگران از آنها عبور نکنند و همچنین خودمان اغلب از آنها عبور نمی کنیم.

یکی از مهمترین کاربردهای نظم شخصی در برنامه ریزی کردن و مدیریت زمان است. خیلی  مواقع شده که شما  برنامه ریزی می کنید ولی به آن پایبند نیستید. یا آگاهی شده که کاری را باید انجام دهید ولی از انجام اون سرباز زدید.

این نشان دهنده عدم یا ضعیف بودن نظم شخصی در شخصیت شماست البته اصلا جای نگرانی ندارد چون کاملا قابل توسعه است.

نظم شخصی یا نظم درونی
نظم شخصی

حالا چند توصیه برای بهبود نظم شخصی در خودتون:

اصلا نگران نباشید. همیشه میشه از نقطه اول شروع کرد. همین الان شروع کنید وچند تا از عادت هایی که باعث شده نظم شخصی نداشته باشید بنویسید. مثل چک کردن زیادی اینستاگرام یا تلگرام. همچنین یک برنامه کلی حداقل برای یک هفته آینده تون بنویسید. تلاشتون رو بکنید تا به اون پایبند باشید این ساده ترین کاری که میتونید انجام بدید

کار خودتون رو انجام بدید. کاری نداشته باشید که دیگران در حال چه کاری هستند، یا چه کاری انجام می دهند. دیگران ممکنه خیلی انتظارات از شما داشته باشند. یا از شما خیلی کارها را بخواهند. ولی این شمایید که باید برای دیگران مشخص کنید چه خط قرمزهایی دارید و آنها باید چه مسائلی رو رعایت بکنند.

مسئله بعدی این است که شما هرچه می خواهید باشید باشید و هر کاری که می خواهید بکنید بکنید ولی مسئولیت آن را هم برعهده بگیرید هر از گاهی ممکن است همه کارهای ما به موفقیت نرسند و به شکست بخوریم لذا مسئولیت این قبیل اتفاقات را نیز بر عهده بگیرید. این یکی از ویژگی های افرادی است که بزرگ شدند آن را به دیگران ثابت می‌کنند.

به اینستاگرام من هم سر بزن

لطفا به سایر مقالات من هم سر بزن

امیرعلی بهلگردی

کانال تلگرام رو داشته باشی ازمون عقب نمیمونی (یواشکی قندشکن بزن) عضویت در کانال تلگرام

مطالب زیر کاملت میکنه :

از آن جایی که سایت ما یک سایت آموزشی هست فقط دیدگاه هایی تایید خواهند شد که شرایط زیر را داشته باشند:
  • محتوا صرفا جنبه آموزشی داشته باشد.
  • دیدگاه حاوی تجربه و دانش و ایده شما باشد.
  • دیدگاه شما مطلبی را به مطلب ما اضافه کند.
هر گونه محتوایی غیر از این تایید و ثبت نخواهد شد.

لینک کوتاه :

عضویت در امیرعلی نیوز

با عضویت در امیرعلی نیوز از همه چیمون با خبر باش...